De mama's bij Klean

Tekst en fotografie: Klean Kanteen

Op Moederdag, en vooral op elke dag, willen we de moeders vieren die de ongelooflijke cultuur van Klean Kanteen vormen. We weten dat we simpelweg niet kunnen bestaan, werken, of plezier hebben op de manier waarop we dat nu doen zonder de toewijding en inzet die elke moeder in dit bedrijf stort.

We genieten van de dagen waarop we een hoog gelach horen of een chocolade-gezichtje zien verschijnen om iedereen te begroeten die ze tegenkomen, of de dagen waarop de oudere kinderen even langs komen om gewoon "HI" te zeggen.

Het herinnert ons aan de cultuur die we wilden creëren toen Klean Kanteen werd opgericht, en om ons er voortdurend aan te herinneren hoe belangrijk moederliefde is in een bedrijf. Moeders vinden altijd oplossingen om de omgeving waarin ze zich bevinden te verbeteren. We koesteren die waarden in alles wat we hier bij Klean doen. Namens het Klean Kanteen-team wensen we alle moeders een fijne Moederdag!

“Ons mama. De eerste vriend die we ooit maakten en de eerste persoon naar wie we rennen als dingen moeilijk worden.”

Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean Mom
Klean is Family and Employee-Owned

Klean Kanteen: een familiebedrijf met een verhaal

Klean Kanteen is een familiebedrijf dat prioriteit geeft aan het welzijn van mens en planeet. Hierdoor moeten we ons niet verantwoorden aan aandeelhouders. We zijn vrij om keuzes te maken op basis van onze waarden.