#KleanGivesBack2024

Wij steunen lokale initiatieven.
Dien nu jouw project in!

We doneren 1% van onze totale omzet aan natuur- en milieuorganisaties over de hele wereld. Met Klean Kanteen Gives Back gaan we op zoek naar lokale initiatieven die voor jou belangrijk zijn. Zo maakt die 1% ook voor jou een verschil !

Elk jaar is er een nieuwe editie. Organisaties die lokaal werken binnen onze 4 pijlers kunnen een project indienen. En iedereen beslist mee wie de steun krijgt tijdens een publieke stemronde.

Hoe verloopt de campagne?

Elk jaar is er een nieuwe editie. Organisaties die lokaal het verschil willen maken binnen onze 4 pijlers kunnen een project indienen. En iedereen beslist mee wie de steun krijgt tijdens een publieke stemronde.

Dien een project in

Voldoet jouw project aan de criteria? Een project registreren kan vanaf 10 april tot en met 1 juni.

Stem op een project

Vanaf 11 juni tot en met 25 juni kan je stemmen op jouw favoriete project.

Bekendmaking

Op 1 augustus maken we bekend welke organisaties een beurs krijgen. De organisaties die een beurs ontvangen worden op de hoogte gebracht.

Deze actie komt jaarlijks tot stand in samenwerking met onze lokale distributeur Elements.

Wij steunen NGO's die werken rond deze thema's

Plastic Vervuiling

We steunen organisaties die plastic vervuiling tegengaan. Dit doen ze via onderzoek, educatie en op beleidsniveau.

Natuur conservatie

We steunen organisaties die strijden voor het behoud van fauna en flora.

Milieu-bewustzijn

We helpen organisaties die mensen naar buiten brengen om de natuur te ervaren en haar te beschermen.

Veilige producten

We staan achter organisaties die werken aan veilige producten en zo onze bloodstelling aan schadelijke stoffen beperken tot het minimum.

Vorige edities

Elk jaar is er een nieuwe editie. Organisaties die lokaal het verschil willen maken binnen onze 4 pijlers kunnen een project indienen. En iedereen beslist mee wie de steun krijgt tijdens een publieke stemronde.

#GivesBack2023

Op deze 14 projecten kan je stemmen.

De vorige weken kregen initiatieven de kans om een project in te dienen. En deze projecten maken we via deze weg bekend. Lees hieronder welke projecten kans maken op de beurs. En stem op jouw favoriete project!

#GivesBack2022

6 organisaties kregen een beurs

In 2022 hebben zes organisaties een project ingediend voor Klean Kanteen Gives Back. In totaal werd er €9000 verdeeld onder deze organisaties in België en Nederland. Hieronder ontdek je de projecten.

#GivesBack2021

Natuurpunt Afdeling de Wielewaal

Klean Kanteen Gives Back geeft iedereen de kans om een project voor te stellen. Natuurpunt afdeling De Wielewaal was een van de geselecteerde projecten in 2021 met hun "Grote Opkuisactie" in de regio Lier.


Wij nemen onze verantwoordelijkheid.
En dat gaat voor ons over meer dan 1 initiatief.