Een Klean Kanteen met jouw Logo?


Breng je merk, bedrijf of organisatie onder de aandacht met een op maat gemaakt product dat zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is.

Printmogelijkheden

Kies een product

Maak een ontwerp

Drinkflessen en bekers met jouw logo?

Heel wat geweldige bedrijven hebben al op maat bedrukte drinkflessen en bekers bij ons besteld. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde waterfles, koffietas growler en tumbler? Dan ben je hier op je juiste plek. Kies voor een Klean Kanteen als duurzaam geschenk voor jouw klanten, werknemers, vrijwilligers, donateurs, partners, studenten, of iedereen die met uw organisatie verbonden is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Ontdek onze printmogelijkheden

Wij bieden verschillende printmogelijkheden aan. Kies voor digitale druk, lasergravure of een combinatie. Lees meer over de verschillende mogelijkheden en kies de beste optie voor jouw project.


> Wil je meer info? Download de brochure

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde drinkfles?

Bedrijfsgeschenken: Geef jou klanten of medewerkers een nuttig geschenk dat dag na dag kunnen gebruiken: zowel thuis als op kantoor.

Marketing: organiseer een give-away of zet en loyaliteitsprogramma of als geschenk bij een verkoop. Co-branded producten zijn geweldige marketingtools.

Retail: bied jouw klanten en fans een drinkfles aan met jouw logo of design. Drinkflessen zijn een essentieel accessoire geworden. Daarnaast versterk je hiermee jouw merkbekendheid.

Verminder kantoorafval: verminder afval door uw kantoor of bedrijf te voorzien van duurzame drinkbekers. Onze producten kunnen uw bedrijf helpen om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en op de lange termijn geld te besparen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 2: Kies jouw drinkfles of beker

Er zijn heel veel mogelijkheden: van geïsoleerde flessen en tumblers tot pint cups en growlers. Bekijk alle maten, kleuren en modellen. Productminima en levertijden variëren.


Custom Water Bottles from Klean
Custom Coffee Mugs and Tumblers from Klean
Custom Water Bottles

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 3: Maak een ontwerp

Om jouw gepersonaliseerde Klean Kanteen werkelijkheid te laten worden, moet je eerst een ontwerp maken. Enkel schaalbare vectorbestanden (.ai of .eps) kunnen we afdrukken. Gerasterde of gepixelde ontwerpen zijn niet mogelijk. Die verliezen heel wat kwaliteit. (jpg, gif, psd, tiff, png).


Contacteer ons!

Heb je 3 stappen doorlopen? Dan bent je er helemaal klaar voor. Contacteer ons en wij helpen jou met veel plezier verder. Vul het aanvraagformulier in om het proces te starten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken voor producten op maat. 

Value is required
Value is required
Bedankt! Wij nemen spoedig contact met jou op in verband met deze aanvraag

Ontdek de mogelijkheden

We hebben in de loop der jaren met letterlijk duizenden merken en organisaties samengewerkt om flessen, bekers, tumblers en meer op maat te maken met verbazingwekkende kunstwerken en ontwerpen.