Food Solutions: familie, community & duurzame landbouw

Tekst en fotografie: Klean Kanteen / Film: Jonathan Hiller


Onze Klean Food Solutions zijn geïnspireerd op verhalen van mensen die de rol van gezond voedsel in hun leven op een belangrijke plek zetten. Boerin Amanda Scott en haar familie runnen 63rd Street Farm in Boulder County, Colorado. We focussen op duurzaamheid en educatie en net als Boerin Amanda Scott zijn we trots op het bieden van alledaagse oplossingen voor gezonde voeding .

Toen we de boerderij bezochten om een kijkje te nemen in het harde werk en de passie die nodig is om een duurzame landbouwonderneming te runnen, was het weer typisch vroegzomer in Colorado. Stralend blauwe luchten met hier en daar een wolkje dat hintte op een middagbui over de Rockies zorgden voor een vredige sfeer gedurende de dag.

Filmmaker Jonathan Hiller sloot zich bij ons aan om een dag uit het leven van Amanda, haar familie en het boerderijpersoneel vast te leggen terwijl ze hard werken, plezier maken en constant genieten van het maken én het eten van gezonde voeding.

"We are proud to provide everyday food solutions for our community."
- Amanda Scott

We verlieten de boerderij op 63rd Street met een verhoogd besef van de circulaire aard van langzame, duurzame voedselproductie. Amanda en haar team gingen met enorm veel passie aan de slag met de voeding dat ze produceren voor hen en hun gemeenschap. We zijn enthousiast om te zien hoe onze nieuwe Food Solutions-lijn een kleine rol speelt in deze cyclus.

Ontdek de Klean Food Solutions

Maakt niet uit waar je werkt of woont, Klean Food Solutions zijn geschikt voor elke situatie. Pak een snack, breng je lunch mee of bewaar verse etenswaren of restjes. Van boerderij tot tafel, ontworpen om te gebruiken als lunchboxen, bento boxen en meeneembakjes voor maaltijden, soep of elk warm of koud voedsel.

Klean is Family and Employee-Owned

Klean Kanteen: een familiebedrijf met een verhaal

Klean Kanteen is een familiebedrijf dat prioriteit geeft aan het welzijn van mens en planeet. Hierdoor moeten we ons niet verantwoorden aan aandeelhouders. We zijn vrij om keuzes te maken op basis van onze waarden.