Cheers to 20 years of Action!

We vieren 20 jaar Klean Kanteen. Ontdek het traject dat we hebben afgelegd om het bedrijf te worden waar we nu enorm trots op zijn.

Klean in Action
Leading the Way

Het is moeilijk te geloven dat er aan het begin van de jaren 2000 geen herbruikbare roestvrijstalen flessen in de Verenigde Staten waren. Plastic flessen waren destijds de enige optie.

In 2004 introduceerde Klean Kanteen de eerste BPA-vrije roestvrijstalen drinkfles. Sindsdien hebben we altijd een pioniersrol gespeeld.

We hebben talloze andere bedrijven geïnspireerd. En al we kijken naar de toekomst, willen we dit blijven doen. Want... als het gaat om de strijd tegen plasticvervuiling, dan moeten we samenwerken!

Zoveel meer dan een drinkfles.

Ons bedrijf kreeg de naam Klean Kanteen. We lanceerden ons eerste product in 2004. Maar daar stopten we niet. We bleven innoveren en ons productassortiment uitbreiden, met geïsoleerde flessen, voedselcontainers en andere herbruikbare oplossingen.

Maar Klean Kanteen gaat verder dan het product. We richtten ons ook op het opbouwen van een bedrijfscultuur die onze waarden van duurzaamheid, gemeenschap en avontuur weerspiegelde.

“Van in het prille begin werden Klean Kanteens met liefde gebouwd - de liefde voor avontuur, de liefde voor het behoud van natuurgebieden en de liefde voor het vervangen van wegwerpplastic.”

We zijn B-Corp én Family & Employee-Owned

Certified B Corp

Als certified B Corp zijn we lid van een wereldwijde beweging van meer dan 3.000 bedrijfen. Een beweging die wil voldoen aan de hoogste standaard van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Principes tonen ons de weg.

Het is niet altijd gemakkelijk om nee te zeggen tegen investeerders. Maar onderweg bleven we altijd een familiebedrijf dat ook in handen is van onze medewerkers.

Willen we onze winst delen met organisaties waar we in geloven? En willen we een paar jaar besteden aan het ontwikkelen van een baanbrekende, krasbestendige poedercoating? Dan doen we dat! We hoeven geen compromissen te sluiten. Door deze unieke structuur hebben we volledige operationele vrijheid en autonomie.

Why Klean Kanteen?