Our people define us.

Wij willen mensen inspireren om gezond en gelukkig te zijn.

 

Familie en werknemersbedrijf.

We zijn een familiebedrijf. En heel wat werknemers hebben ook hun aandeel in het bedrijf. Door deze unieke structuur krijgen we de vrijheid om keuzes te maken in het belang van onze mensen en de natuur.

Als B Corp verbinden we ons aan internationaal erkende normen voor sociale en ecologische transparantie, verantwoordelijkheid en resultaten. Deze progressieve manier van zakendoen is uniek voor Klean Kanteen. Het stelt ons in staat ons bedrijf te gebruiken als een kracht om goede dingen te doen, zonder compromis. 

Gelukkige en gezonde medewerkers: daar gaan we voor!

Onze bedrijfscultuur, manier van werken en de voordelen die we aanbieden zorgen voor een hoge tevredenheid bij ons personeel.

Wist je dat 22% van de Klean medewerkers al mee dan 10 jaar bij Klean Kanteen werken en 41% meer dan 5 jaar? 

Samenwerking staat centraal.

Al onze medewerkers worden aangemoedigd om zijn of haar gedachten en ideeën te delen om het bedrijf te helpen groeien en ontwikkelen. Ongeacht functie of anciënniteit.

Net zoals in elke andere organisaties hebben we functietitels en prestatiebeoordelingen. Maar we beschouwen Klean Kanteen vooral als een familie. Dit begint bij de eigenaars, zus en broer, Michelle Kalberer en Jeff Cresswell.

"Caring for our people is as
easy as breathing. It comes naturally because it’s derived from love."

- Michelle Kalbrenner

 

Meerwaarde voor mens en planeet.

Als B Corp zet Klean Kanteen de mens en de planeet op de eerste plaats. We maken in eerste plaats producten die de planeet niet vervuilen en die jou een oplossing bieden om bewuster door het leven te gaan.

We ondersteunen non-profit organisaties financieel en gaan partnerships aan. Kortom: we kijken verder dan winst en cijfers. B Corp stimuleert ons om betere beslissingen te nemen en houdt ons verantwoordelijk voor onze gemeenschap.

Certified B Corp

Als certified B Corp zijn we lid van een wereldwijde beweging van meer dan 3.000 bedrijfen. Een beweging die wil voldoen aan de hoogste standaard van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Why Klean Kanteen?