Onderhoud en tips

Jouw Klean Kanteen drinkfles is gemaakt van 18/8 roestvrij staal. Ontworpen om lichtgewicht te zijn maar toch extreem sterk! Als je goed zorgt voor jouw Klean Kanteen, dan kan je er een leven lang genot van hebben. Hieronder vind je enkele tips om jouw klean kanteen fris en schoon te houden. 

 

Repareren is beter dan consumeren

Producten repareren is véél beter voor het milieu dan een nieuw product kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten eenvoudig te repareren zijn. Onze handige video's en repairkits verlengen de levensduur van jouw Klean Kanteen.

Care en Use videos

Deze videos leggen uit hoe je jouw Klean Kanteen kan onderhouden. Ben je op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Dan vind je het in onze FAQ.

Sport Cap

Onze nieuwe sportdop heeft een verwijderbare drinktuit. Zo kan je de sportcap grondig reinigen en wassen. Knijp eenvoudigweg in het mondstuk en trek het recht naar buiten om de tuit te verwijderen.

TKWide Café Cap

Onze TKWide Café Cap kan volledig uit elkaar worden gehaald voor grondige reiniging of om in de vaatwasser te plaatsen, en kan vervolgens eenvoudig weer in elkaar worden gezet.

TKWide Twist Cap

Hou jouw TKWide Twistcap in perfecte staat? Ontdek hoe je jouw TKWide Twistcap uit elkaar kunt halen, schoon kunt maken en weer kunt monteren.

Drinkfles kuisen

Hoe reinig je een roestvrij stalen fles? Het enige wat je nodig hebt, is zeep, water en een beetje inspanning (een flessenborstel is ook handig)!

TKWide Chug Cap

Leer hoe je de siliconen afdichting en drinktuit kunt reinigen en vervangen om je Klean Kanteen Chug Cap fris en schoon te houden.

Afdichting vervangen

Leer hoe je een siliconen afdichting kunt vervangen om je Klean Kanteen waterfles fris en lekvrij te houden.

FAQ: Product

Ben je op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Dan vind je het in onze FAQ.