Klean Kanteen steunt, samen met AS Adventure, Klimaatzaak!

Tijdens de COVID crisis hebben we allemaal de waarde van onze planeet (her)ontdekt en beseffen we meer dan ooit dat het tijd is om in actie te komen. Het is de hoogste tijd voor een ambitieus milieubeleid om verdere opwarming van de aarde te voorkomen. En daar kunnen we allemaal aan bijdragen, samen kunnen we een verschil maken.

Een manier om bij te dragen aan de strijd voor een schonere aarde is door een unieke Klean Kanteen-drinkfles te kopen, waarmee je een (ecologische) stempel op de aardbol drukt. Maar dat is niet alles, want 80% van de opbrengst van deze drinkfles gaat naar de Belgische burgerinitiatief Klimaatzaak.

Klimaatzaak is een rechtszaak waarbij het doel is om een ambitieus klimaatbeleid af te dwingen via de rechtszaal. Het team van advocaten en meer dan 60.000 Belgische burgers wil een klimaatbeleid afdwingen om de internationale klimaatdoelstellingen te behalen. Dit is een unieke kans om als burger bij te dragen aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst voor ons en onze kinderen.

De limited Klean Kanteen-drinkfles was exclusief verkrijgbaar is bij A.S.Adventure. Het niet alleen een duurzame keuze vanwege het gebruik van roestvrij staal, maar biedt ook levenslange garantie. Met deze limited edition drinkfles draag je niet alleen bij aan een schonere aardbol, maar geniet je ook van je favoriete warme en koude dranken onderweg.

De samenwerking tussen A.S.Adventure en Klean Kanteen is een geweldig voorbeeld van hoe we samen kunnen werken om een positieve impact te hebben op onze planeet. Laten we ons allemaal inzetten voor een duurzamere toekomst en onze steun betuigen aan Klimaatzaak. Door het kopen van een Klean Kanteen-drinkfles maak je niet alleen een duurzaam statement, maar draag je ook bij aan een nog duurzamere planeet.

Klean is Family and Employee-Owned

Klean Kanteen: een familiebedrijf met een verhaal

Klean Kanteen is een familiebedrijf dat prioriteit geeft aan het welzijn van mens en planeet. Hierdoor moeten we ons niet verantwoorden aan aandeelhouders. We zijn vrij om keuzes te maken op basis van onze waarden.