Tournée Minerale receptjes!

Tournée Minerale receptjes!

Tournée Minerale! Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij. Het is dit jaar reeds de zevende editie van Tournée Minerale en elk jaar groeit het aantal deelnemers. Wij hebben alvast wat inspiratie verzameld met heerlijke recepten en drankjes die perfect samengaan in onze nieuwste Rise Collectie.

B Corp: Business as a force for good

B Corp: Business as a force for good

Klean Kanteen is trots om een Certified B Corp te zijn. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en dat gaat over meer dan één initiatief.

Climate Neutral Certified

Climate Neutral Certified

Sinds het begin staat het streven naar het goede bij alles wat we doen bij Klean Kanteen voorop. We werken hard om bewustzijn te creëren over onnodige verspilling en de schadelijke impact van wegwerp-artikelen en plastics op ons milieu.

Partner in de spotlight: Leave No Trace

Partner in de spotlight: Leave No Trace

Onze samenwerkingen gaan verder dan alleen maar donaties. We zijn een familie- en werknemerseigen bedrijf en onze basis ligt in het opbouwen van sterke en blijvende relaties met al onze partners. Hier is wat onze vrienden van Leave No Trace erover te zeggen hebben en hoe we samen werken aan verandering.

De mama's bij Klean

De mama's bij Klean

Op Moederdag, en vooral op elke dag, willen we de moeders vieren die de ongelooflijke cultuur van Klean Kanteen vormen.